בין הנקיונות וההכנות לחג, נפגשו מתנדבי איחוד הצלה מסניף ראשון-לציון לערב הוקרה זוגי ומפנק, יחד עם הרמת כוסית לכבוד חג הפסח.
המתנדבים נחלקו לצוותים ובליווי שפים מקצועיים, מבית 'מבשלים חוויה', למדו והכינו מטעמים משובחים. בזמן ההכנות פונקו ביינות, צ'ייסרים ובופה טעים.
בתום הבישולים ערכו שולחנות עמוסים בכל טוב וישבו לסעוד את ליבם, מכל אשר הכינו בעצמם.
נשא דברים המנכ"ל אלי פולק שבירך והודה בראש ובראשונה לבני ובנות הזוג, על התמיכה, הסיוע והפרגון למתנדבים ולמתנדבים על פעילותם, 24/7, בהצלת חיים ובעזרה לזולת.
כיבדו בהשתתפותם נציג הנהלת מטה מתנדבים ותפעול מנהל תפעול חוסן אוריאל בלמס
ורל"ש מנכ"ל דורון דניאל
הנהלת הסניף הודו להנהלת הארגון למנכ"ל אלי פולק ולסמנכ"ל מתנדבים ותפעול לייזר היימן
שתמיד קשובים לצרכי הסניף למען המתנדבים.
לידיד הסניף ראש סניף אריאל וחוצה שומרון עדיאל אגסי שסייע ודאג לנו רבות.
ולסנדרה היקרה, על כל העזרה.
תודה לחברים מ'מבשלים חוויה' ובעיקר לסיוון וגלי, שהיו קשובים לנו ופינקו ממש, אף מעבר למה שהוזמן.
ולבעלי התפקידים בסניף.
תודה למנהלי האגפים, ולצוות המרלו"ג שסייעו רבות להצלחת הערב, ולאחרונים חביבים משפחות הכוננים, בלעדיכם כל זה לא היה קורה.
תודה לראש הסניף שלומי בן עמי וסגנו גיא דגמי על ההשקעה במפגש למען המתנדבים.